Moderne og allsidig entreprenør

Tveito Maskin AS utfører det meste innen entreprenørtjenester for privat- og offentlig sektor i Telemark. Få jobben gjort riktig av en pålitelig entreprenør.

Om oss Ta kontakt

Tveito Maskin hjelper deg med

Veg, vann og avløp

Vi utfører alle typer grunnarbeid ved utbygging og rehabilitering av privat og offentlig veisystem. Vårt team er høyt kvalifiserte innen vann og avløp. Vi bygger og rehabiliterer vann- og avløpsanlegg for private og offentlige kunder.

Graving

Våre dyktige maskinførere utfører små og store gravejobber ved behov for drenering, kabelarbeid, riving og grøfting. Vi har allsidig maskinpark som gir oss overskudd til å håndtere ulike typer oppdrag.

Planering

Vi har anleggsmaskiner som gjør planeringsjobben lekende lett – både i stor og liten skala. Vi tar på oss alle typer planering, fra planering av tomt, gårdsplass, parkeringsplasser, jorder med mer.

Fjellsprengning

Tveito Maskin har kvalifiserte medarbeidere klare for å utføre alle typer sprengningsarbeider i Telemarkområdet. Vi har også anleggsmaskiner for pigging, boring og graving. Alle sprengningsjobber utføres av kvalifisert personell med sikkerhet i fokus.

Betongarbeid

Vi stiller om ønskelig både som totalentreprenør eller underentreprenør for betongarbeider av ulike størrelser for offentlig og privat sektor. Våre erfarne medarbeidere støper betongkonstruksjoner og monterer betongelementer i liten og stor skala.